Meet the Team

De Week van het Ondernemen wordt georganiseerd door een enthousiast team
van studenten en docenten van ROC van Twente.

Martijn Boer

Martijn Boer

Als creatief persoon begin je elke keer met niks. Juist van uit niks iets te maken is ondernemen. Het creëren van nieuwe werelden, nieuwe ondernemingen en nieuwe ideeën. Werk vanuit jouw interesse en blijf trouw aan jezelf. Maar verlies niet jouw hart.

Nursan Juresic

Nursan Juresic

Ik verzorg met veel plezier de lessen Economie voor de dames van Schoonheidsverzorging en doe mee met WvhO om mijn vakkennis te verrijken. Ik zit fris in het vak en weet dat je nooit bent uitgeleerd. Mijn motto’s: “Creëer een win-win situatie”, “het geheel is meer dan de som der delen".

Maarten van der Zwaan

Maarten van der Zwaan

Mijn naam is Maarten, ik ben student mediavormgeving. Ik heb sinds kort mijn eigen bedrijf waarbij ik grafisch ontwerp, webdesign en animatie lever. Inde WVHO hoop ik meer te leren over ondernemen en mijn kennis te delen www.maartenvdz.nl

Liane Groener

Liane Groener

Ik doe mee aan de WVHO omdat je er veel van leert. Het is een proces waarbij je jezelf verbeterd en een persoonlijke vooruitgang boekt. Ik ben 19 jaar kom uit zuttrop.

Nicole van der Woning

Nicole van der Woning

Mijn naam is Nicole en ik heb me aangesloten bij de WVHO om mezelf te ontwikkelen door open te staan voor de creatieve ideeën van meat studetnen en docenten. Daarnaast wil ik deze ideeën meenemen in de collega raad van de gezondheidszorg voor verbeteringen/veranderingen in studiemethodes. “leave little sparkle wherever you are”

Sophie ten Hartog

Sophie ten Hartog

Ik ben Sophie 17 jaar . Ik woon in Almelo waar ik aan huis mijn eigen schoonheidsalon heb. Ik zet zelf nagels cacrylnagels Ik doe mee aan het WVHO om mijzelf beter te oriënteren over het ondernemen.

Jordi Pascal Vos

Jordi Pascal Vos

Ik ben ik zegt de gek. Meedoen kwam vanuit enthousiasme te willen bijdragen aan nagenoeg alles wat voorbijkomt Nu verdere informatie over het project wil ik vanuit mijn “andere” kijk iets toevoegen aan de opbouw van deze week en ontwikkeling van de mensen om mij heen. “Ik beoordeel mensen liever als mensen in plaats van een vis”

Laura de Jonge

Laura de Jonge

Ik ben Laura de Jonge ik ben 17 jaar en ik doe de opleiding marketing en communicatie. Ik loop nu stage bij ondernemer lab en zij hebben mij gemotiveerd om mee te doen aan de week van het ondernemen. Ik hoop dat ik hierdoor geïnspireerd raak. En vaker mee ga doen aan projecten.

Bart Siemerink

Bart Siemerink

Mijn naam is Bart Siemerink. Ik ben 20 jaar oud en woon in Hengelo. Mijn doel voor de week van het ondernemen is een leuk en leerzaam evenement neer te zetten Dit probeer ik door goed te gaan samenwerken en mijn mensen kennis en creativiteit te gebruiken.

Charissa klein Poelhuis

Charissa klein Poelhuis

Hoi ik ben Charissa klein Poelhuis en ik ben 21 jaar oud, Ik loop stage bij het ondernemers lab en vanuit hier ben ik gemotiveerd om mee te doen aan de week van het ondernemen. Ik hoop hierbij een leuke ervaring op te doen met veel nieuwe contacten.

Wouter

Wouter

Work Hard, Play Hard

Lieke Steinmijer

Lieke Steinmijer

Ik zou graag willen leren hoe ik mijn bedrijfje zou kunnen laten groeien. Graag zou ik meer zelftrouwen willen krijgen. Ik wil ook bootcampen.