Meet the Team

De Week van het Ondernemen wordt georganiseerd door een enthousiast team
van studenten en docenten van ROC van Twente.

Chudi Uzozie
team Ollie
Ik woon al mijn hele leven in de hoofdstad, maar gelukkig heb ik de afgelopen jaren op zo’n beetje alle plekken van Nederland gezien hoe jongeren zich ontwikkelen - op school en daarbuiten. We doen namelijk projecten en trainingen in Hilversum, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Amsterdam en Almelo en helpen op al deze plekken jongeren om hun plannen, ideeën en ambities voor de (nabije) toekomst te realiseren. Onderscheidend aan mijn eigen werkstijl is dat ik erop gebrand ben mensen in beweging te krijgen. Ik zoek naar datgene what makes people move om een stap dichter bij hun doel te komen.
meer weten over Chudi
Benjamin Veenstra
team Ollie
Opgegroeid in Hardenberg, een klein stadje in het oosten. Hier heb ik veel kracht en lessen opgedaan. Net als elke jongere speurde ik er naar kansen, antwoorden en aansprekende role models. Altijd met het gevoel dat het leven maakbaar is. Inmiddels ben ik 33 en kijk ik met een glimlach terug op mijn tijd daar, een studie Communicatie in Zwolle en Helsinki en een mooie trackrecord van projecten in het onderwijs. Who would have thought… Onderwijs! Ik was niet bepaald een excellente leerling, maar voelde wel dat ik talenten had. Dit gevoel probeer ik bij anderen op te roepen, te benoemen en te sterken. Ik ontwerp projecten waarin iedereen zich kan ontplooien door van elkaar te leren. Ook ik. Het moment dat ik merk dat er ‘iets aan gaat’ is mijn drijfveer.
meer weten over Benjamin
Joy Ridha
eigenaar Smit Pro
Jan Groothuis
manager ondernemerslab
Carmen Oolbekkink
opl. marketing & communicatie
Mijn naam is Carmen en ik ben 19 jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding marketing, communicatie en evenementen. Ik ben teamlid van de Week van het Ondernemen. Doordat ik stage heb gelopen bij het Ondermerslab ben ik in aanraking gekomen met de Week van het Ondernemen. Kom gezellig langs bij alle leuke workshops, vooral die van Tony Chocolonely.
Lees meer:
Iris Vasterd
opl. management assistent
Mijn naam is Iris, 21 jaar en ik woon in Enschede. Doordat ik stage heb gelopen bij het Ondernemerslab ben ik in aanraking gekomen met de Week van het Ondernemen. Vorig jaar heb ik ook meegeholpen als teamlid en dat doe ik dit jaar weer. Mijn doel hiermee is om zoveel mogelijk studenten te motiveren om te ondernemen of ondernemend gedrag te tonen. Wij zouden het super tof vinden als je naar ons college komt van Tony Chocolonely. We zien jullie graag weer tijdens een of meerdere van de college's!
Lees meer:
Gerben Ekkelboom
opl. Artiest-Muzikant
Pleuni Kalenkamp
projectleider ondernemerslab
Julia Heuten
opl. management assistent
Cas Busscher
Charissa Klein Poelhuis
opl. management assistent
Willem Habers
communicatie & marketing
Inspirerende Initiatieven, Creatieve Communicatie, Pakkende Presentatie & Spraakmakende PR
Alice Dinkelman
projectleider

WvhO, Bootcamp, stage-begeleiding, Young Lady Business Academy, mini-ondernemingen en nog veel meer....

Kevin Slag
Mijn naam is Kevin, Kevin Slag. Een creatief en ondernemend mannetje dat begon met voetbalkleding uit China, verhuisde naar handel op Marktplaats en inmiddels door mijn influencer campagnes van iemands droom een mega groot spektakel maak dat uit komt.
Lees meer
Arianne Seppenwoolde
stagiare marketing & communicatie
Ik ben Arianne Seppenwoolde en ben 18 jaar. Ik kom uit het dorpje Enter. Vanaf kleins af aan vind ik het al leuk om van alles te organiseren. Ik volg de opleiding tot evenementenorganisator en zit in mijn examenjaar. Momenteel ben ik stagiaire bij het Ondernemerslab.
Lees meer:
Janis Nooten
stagiare management assistent