WhO Bootcamp

Naast de gastcolleges en evenementen in de Week van het Ondernemen organiseren wij een BOOTCAMP waarin een (beginnende) ondernemer, zoals jij, een hele week kan werken aan zijn/haar eigen product. Dat doen we met een zeer gevarieerd programma waarvan we nog niet alles blootgeven, maar geloof ons, het is méér dan de moeite waard.

 maandag 23 maart tot en met vrijdag 27 maart

Een week lang maak je kennis met ondernemers, adviseurs en organisaties die jou kunnen helpen je idee tot werkelijkheid te brengen en werk je samen met andere ambitieuze studenten aan jouw gouden business-idee.

Nadat je je hebt opgegeven als BOOTCAMP deelnemer zullen we je inwijden in ons programma. Het programma zal op verschillende locaties zijn, we zullen zoveel mogelijk met elkaar reizen, als je individueel wilt reizen kan dat natuurlijk ook.

ROC van Twente biedt je de gelegenheid om aan deze BOOTCAMP deel te nemen dat betekent dat je deze week vrijstelling kunt krijgen van je opleiding.

Ben jij er bij!

Deze mooie kans die op jouw pad komt mag je met beide handen aannemen, het Ondernemerslab staat voor je klaar!

Nog een paar plekken vrij…

Maarrrrr…. geef je zo snel mogelijk op want we hebben 10 plekken beschikbaar (en een wachtlijst voor een volgende BOOTCAMP).

Op het moment dat we je deelname hebben bevestigd verwachten we je commitment door aanwezigheid en 100% inzet!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de Bootcamp door middel van onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanmeldformulier Business Bootcamp

Ja, ik heb belangstelling om mee te doen met de Business Bootcamp in de Week van het Ondernemen.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Wil je meer weten over wat we gaan doen en wat we van jou verwachten? 
Neem gerust contact op met ons!

Alice Dinkelman
projectleider

WvhO, Bootcamp, stage-begeleiding, Young Lady Business Academy, mini-ondernemingen en nog veel meer....

Pleuni Kalenkamp
projectleider ondernemerslab
Chudi Uzozie
team Ollie
Ik woon al mijn hele leven in de hoofdstad, maar gelukkig heb ik de afgelopen jaren op zo’n beetje alle plekken van Nederland gezien hoe jongeren zich ontwikkelen - op school en daarbuiten. We doen namelijk projecten en trainingen in Hilversum, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Amsterdam en Almelo en helpen op al deze plekken jongeren om hun plannen, ideeën en ambities voor de (nabije) toekomst te realiseren. Onderscheidend aan mijn eigen werkstijl is dat ik erop gebrand ben mensen in beweging te krijgen. Ik zoek naar datgene what makes people move om een stap dichter bij hun doel te komen.
meer weten over Chudi

Programma
Week van het Ondernemen:

Boeiende workshops, goede gastsprekers, uitdagende challenges en nog veel meer toffe zaken voor ondernemende studenten en docenten.

Laatste nieuws