De week van het Ondernemen is een project van het  Ondernemerslab om de ondernemendheid en het ondernemerschap van studenten en medewerkers van ROC van Twente te bevorderen. De Week van het Ondernemen wordt georganiseerd door een team van enthousiaste studenten en docenten. De hele week vinden er op alle locaties van ROC van Twente gastcolleges en workshops plaats.

En nu komt ‘t 🙂

Naast de gastcolleges organiseren wij een BOOTCAMP waarin een (beginnende) ondernemer, zoals jij,  een hele week kan werken aan zijn/haar eigen product. Dat doen we met een zeer gevarieerd programma waarvan we nog niet alles blootgeven, maar geloof ons, het is méér dan de moeite waard.

Dit jaar vindt de BOOTCAMP plaats van maandag 23 maart tot en met vrijdag 27 maart.

Nadat je je hebt opgegeven als BOOTCAMP deelnemer zullen we je inwijden in ons programma. Het programma zal op verschillende locaties zijn, we zullen zoveel mogelijk met elkaar reizen, als je individueel wilt reizen kan dat natuurlijk ook.

Het ROC van Twente biedt je de gelegenheid om aan deze BOOTCAMP deel te nemen dat betekent dat je deze week vrijstelling kunt  krijgen van je opleiding.

Ben jij er bij!

Deze mooie kans die op jouw pad komt mag je met beide handen aannemen, het Ondernemerslab staat voor je klaar! Maarrrrr…. geef je zo snel mogelijk op ( aanmelden Alice of Pleuni ) want we hebben 10 plekken beschikbaar (en een wachtlijst voor een volgende BOOTCAMP).

Op het moment dat we je deelname hebben bevestigd verwachten we je commitment door aanwezigheid en 100% inzet!

Het kan zijn dat je nog vragen hebt, geen probleem, Pleuni of Alice zijn altijd benaderbaar.

Pleuni Kalenkamp pkalenkamp@rocvantwente.nl / 0619735524

Alice Dinkelman adinkelman@rocvantwente.nl  / 0620743023